Ett svetsföretag du kan lita på

Vi utför idag svetsarbeten över hela landet. Kontakta oss redan idag för att lära dig mer om hur våra tjänster kan möta dina specifika behov och krav. Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner inom svetsning och bidra till framgången av dina projekt.

 

Svetsnings med kvalitet

Sedan vår grundande har vi konsekvent och engagerat investerat betydande resurser för att säkra och höja kvaliteten på vår svetsproduktion. Den dedikationen har resulterat i en imponerande sammansättning av kompetenser och skickliga medarbetare, vilket gör att vi idag kan stoltsera med att vara bland de främsta svetsföretagen i Sverige. När du väljer att samarbeta med oss får du tillgång till svetsare du kan lita på.

Licenserade & specialiserade

Vi är stolta över att ha placerat rätt person på rätt plats och att varje individ på vårt företag bidrar till vår framstående position. Vårt åtagande sträcker sig bortom enbart uppfyllande av branschkrav – vi strävar efter att överträffa förväntningarna. Vårt omfattande CV inkluderar betydelsefulla certifieringar som ISO 9606 för personliga svetsprövningar, ASME och GOST / NAKS. Dessutom har vi specialkompetens inom ISO 15614 för svetsprocedurkvalificeringar, ISO 14731 för krav på svetsansvarigs kompetens (International Welding Inspector and International Welding Specialist) samt ISO 17637 för visuell kontroll av svetsförband (Svetskontrollant).

Helhetslösning

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en helhetslösning, där vår närvaro sträcker sig från projektets idéfas till den avslutande CE-märkningen. Vi utför idag svetsarbeten över hela landet. Kontakta oss redan idag för att lära dig mer om hur våra tjänster kan möta dina specifika behov och krav. Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner inom svetsning och bidra till framgången av dina projekt.

welder, welding, industry-673559.jpg